WhatsApp Destek
Volvo Ağır ve Ticari Araçlarda Hata Kodları
Diğer araçlarda oluşan arızalar gibi Volvo araçlarında da bir çok yersiz hata kodu oluşmaktadır. Ağır yük araçlarında genellikle yüksek tork ve yüksek yük olmasından dolayı hata kodları sıklıkla oluşabiliyor.

Diğer araçlarda oluşan arızalar gibi Volvo araçlarında da bir çok yersiz hata kodu oluşmaktadır. Ağır yük araçlarında genellikle yüksek tork ve yüksek yük olmasından dolayı hata kodları sıklıkla oluşabiliyor. Kullanıcıların en sık karşılaştıkları hata kodları Adblue sisteminden kaynaklanmaktadır.

Adblue sistemleri dediğimizde en çok aklımıza gelen kısa zamanda bozulan sistemler geliyor. Bu sistemler genelde ağır yük ve ticari araçlarda kullanılıyor. Son zamanlarda binek araçlarda da kullanılmaya başlandı. bu sistemler Avrupa da zorunlu olsada çoğu ülkelerde bu sistem kullanılmıyor. Sebebi ise düzen tutmayan yapısıdır. Bu sistemin kullanmış olduğu adblue sıvısı bile piyasada bulmak çok zor. Dediğimiz gibi sistem düzensiz olduğundan dolayı kullanıcılar sıkıntı yaşamakta. Yolda ve kırsal alanlarda sıvısının bitmesi veya sistemin arızalanması kullanıcılar için çok zor bir durumdur. Bozulduğunda tamir veya sıfırının değiştirilmesi büyük mevlada paraya eşdeğerdir. Bu sebeple kullanıcılar genelde faklı çözüm yolları aramak da . Bu çözüm yolların en başında SAİL Teknolojinin geliştirmiş olduğu Adblue Emülatörleri gelmektedir. Kullanıcının yanında ve her şekilde kullanıcıya yardım eden çözüm odaklı üründür.Birçok kullanıcının tercih ettiği Adblue Emülatörleri sizi yolda bırakmayacaktır.

Evet bu emülatörler ne işe yarar, hangi bilgileri verir ?  Aşağıda sizin için sıraladığımız SAİL Teknoloji Adblue Emülatörünün yararları ve arıza kod bilgileri. 

 

Talimat modelleri için tasarlanmıştır: Volvo B11R (3) , Volvo B5LH (3) , Volvo B5TL (3) , Volvo B8R (3) , Volvo FH (4) .

Selmak İş Makinaları © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.